exotic.bg форум.

Други => На лафче => Темата е започната от: TheFox в 16 Август 2018, 15:01:08Титла: Идея за уеб сайт
Публикувано от: TheFox в 16 Август 2018, 15:01:08
Привет! С мои братовчеди ни хрумна да правим сайт за животни и да вложим в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Намерили сме и екип, който ще ни помага за част от нещата. Имаме няколко въпроса, на които търсим отговори:
1.   Кой вариант е по-добър  - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ми казаха да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се класира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2.   Трябва ни линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3.   В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.


Титла: Re: Идея за уеб сайт
Публикувано от: Niki в 17 Август 2018, 09:28:39
Всичко това е свързано с много пари и труд. Преди време и ние имахме големи идеи за exotic.bg. Но в живота човек има повече ангажименти, отколкото иска. Работа, поддръжка на дом, някои имат деца. Пък и при мен се появиха други хобита, които си гълтат доста време :)

За жалост отдавна не се занимавам със SEO и не мога да отговоря на въпросите ти.

Пожелавам ви успех! Ще следя с интерес.